Miel la proțap

Postat de panacris in Oaie
28 Apr 2013 | 16168 vizualizari

Postez această rețetă, în avanpremiera Sărbătorilor Pascale. Rețeta o împart în mod egal cu soțul, suntem mereu o echipă, el se ocupă de partea grosieră, eu de detalii! Este ”indicat” să aveți minim cca. 10-15 musafiri la acest festin! Baiț-ul este esențial, păstrează carnea moale și îi dă aromă plăcută.Trebuie să aveți răbdare, ca să savurați momentul final, coacerea durează aprox. 4-5 ore!

Inapoi la reteta

Comentarii (37)

la 28.04.2013, 21:56
urato! )
la 28.04.2013, 21:57
Sper că am reușit să dau toate detaliile!
la 28.04.2013, 21:57
Ina
la 28.04.2013, 21:58
A fost ceva de muncă!
la 28.04.2013, 22:06
Felicitari!Minunat
la 28.04.2013, 22:15
felicitari! Impecabila prezentarea
la 28.04.2013, 22:29
la 29.04.2013, 09:41
am inghitit. in sec, bineinteles!
la 29.04.2013, 16:23
la 29.04.2013, 23:17
Excelent gatit.Bravo.
la 30.04.2013, 08:31
la 30.04.2013, 08:34
Mai mai mai ce ati preparat voi aici! O reteta de nota 20!Te imbratisez frumoaso!
la 30.04.2013, 10:56
Lavi
la 30.04.2013, 10:56
Claudia
la 30.04.2013, 10:57
Delia

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking