Miel la proțap

Postat de panacris in Oaie
28 Apr 2013 | 16168 vizualizari

Postez această rețetă, în avanpremiera Sărbătorilor Pascale. Rețeta o împart în mod egal cu soțul, suntem mereu o echipă, el se ocupă de partea grosieră, eu de detalii! Este ”indicat” să aveți minim cca. 10-15 musafiri la acest festin! Baiț-ul este esențial, păstrează carnea moale și îi dă aromă plăcută.Trebuie să aveți răbdare, ca să savurați momentul final, coacerea durează aprox. 4-5 ore!

Inapoi la reteta

Comentarii (37)

la 28.04.2013, 21:05
Arata de vis sincer chiar daca nu consum miel
la 28.04.2013, 21:12
asa da .. saracutul miel !!!
la 28.04.2013, 21:17
la 28.04.2013, 21:23
e o nebunie ce-i acolo si o super prezentare!
la 28.04.2013, 21:34
super!!
la 28.04.2013, 21:40
Fara cuvinte!
la 28.04.2013, 21:41
Wow !!!
la 28.04.2013, 21:42
fara cuvinte!
la 28.04.2013, 21:53
Rocsi,multumesc! Dacă ai fi fost la acest festin sigur ai fi degustat! Au fost cel puțin 2 persoane(în jur de 34 de ani!) ce nu au mâncat miel până acum, dar și-au depășit înhibițiile, și au declarat că e super faină friptura!
la 28.04.2013, 21:54
Babi, Tabita
la 28.04.2013, 21:54
deyutzky
la 28.04.2013, 21:55
Alex
la 28.04.2013, 21:55
Vladimir
la 28.04.2013, 21:55
Miha
la 28.04.2013, 21:56
Ina

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking