Miez de lapte by Delaco pe pat de cruton cu somon fume, crema de aceto balsamic si icre rosii cu susan

Postat de AlexTeacher in Somon
11 Aug 2015 | 4248 vizualizari
Miez de lapte by Delaco pe pat de cruton cu somon fume, crema de aceto balsamic si icre rosii cu susan

Astazi este ziua "gustarelelor" ! Si-am "abordat" un clasic. Sper sa fie pe-al vostru gust.

Ingrediente

    • Cruton de paine prajita – 8 buc
    • Miez de lapte Delaco pentru copii – 2 buc
    • Somon fume – 150 g
    • Crema de otet balsamic – 2 linguri
    • Icre rosii – 1 varf de cutit / portie
    • Susan – 2 lingurite

Mod de preparare

  • Taiati rondele de miez de lapte;

  • Taiati fasii de file somon si rulati-le;

  • Adaugati pe crutonul de paine rondelele de miez de lapte si somonul;

  • Peste acestea puneti icre rosii;

  • Turnati crema de otet balsamic pe deasupra si adaugati semintele de susan in ploaie;

    Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Miez de lapte by Delaco pe pat de cruton cu somon fume, crema de aceto balsamic si icre rosii cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute din somon

Postat de timea

Chiftelute din somon

Fierbem cartoful spalat in coaja si morcovul curatat, il fierbem separat. Indepartam pielea de pe fileul de somon si prajim somonul pe ambele parti intr-o tigaie incinsa. Presaram doar un pic...

Citeste continuarea

Placinta cu branza si somon afumat cu aroma de lime

Postat de simona72

Placinta cu branza si somon afumat cu aroma de lime

In primul rand ne ocupam de pestele afumat…Taiem pestele in cuburi, il punem intr-un castron, iar peste el stoarcem sucul de la jumatate de limeta. Marinam pestele putin in felul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.08.2015, 23:08
Este,este!
la 11.08.2015, 23:47
la 12.08.2015, 08:16
BUN, BUN
la 12.08.2015, 15:01
delicios
la 24.08.2015, 06:39
Super!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking