Mille-feuille de vinete la gratar cu mix grill
Postat de Sylvia in Vita 29 Mar 2014 | 6376 vizualizari
Cine a zis ca nu se potriveste un gratar bun ba chiar un mititel cu mille-feuille cu iz intelectual, frantuzesc la denumire, cu influente italiene de la mozzarella ? Dovada clara este in farfuria mea, au mers de minune si s-au completat minunat, iubesc aroma legumelor la gratar suprapuse si inrobate bine intr-o mozzarella topita, este pentru mine una dintre cele mai rafinate si complete garnituri.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (25)
la 29.03.2014, 22:52
Cine e mai harnicuta si gateste si noaptea ?
la 29.03.2014, 22:53
Ahaaaaaaaaa!Am ajuns prima si ma bucur in liniste de aceasta bunatate!
la 29.03.2014, 22:56
Awwwwwwwwwww
la 29.03.2014, 22:58
asa sa ne tinem si de chestii serioase
la 29.03.2014, 23:03
bun bun
la 29.03.2014, 23:04
Ce-mi plac vinetele!
la 29.03.2014, 23:31
Wow!
la 29.03.2014, 23:37
arata super!!
la 30.03.2014, 00:27
Si vinetele cu mozarella constituie pentru mine un aperitiv minunat! Nici nu-mi mai trebuie carne!
Inainte sa frigi vinetele in ulei le storci un pic, dupa ce le-ai sarat , sau nu?
la 30.03.2014, 08:03
Nu stiu cine-a zis ca nu se potriveste , dar eu zic ca e o combinatie per-fec-ta! Arata minunat si gustul e pe masura
la 30.03.2014, 08:11
Combinatia este perfecta pt mine si chiar ma gandesc sa pregatesc pranzul de duminica in felul acesta...doar ca inlocuiesc mititei cu muschi de porc la gratar...o nebunie!!!! Si cu denumirile astea frantzuziste nu ma prea impac eu
la 30.03.2014, 08:24
super
la 30.03.2014, 08:54
rafinament clar...
la 30.03.2014, 09:46
asta sigur o sa o fac. favo
la 30.03.2014, 10:22
Foarte apetisant !
COMENTEAZA