Mille-feuilles crocant cu guacamole si pui

Postat de Sylvia in Aperitive / Garnituri
9 Iul 2014 | 4795 vizualizari

Va prezint astazi o reteta care este in acelasi timp frumoasa si delicata dar deopotriva foarte gustoasa si lejera, merge perfect vara si este perfecta pentru orice ocazie. Realizarea ei nu este deloc complicata cum ar parea, necesita doar putin timp si rabdare ca si toate lucrurile bune din viata :)

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 09.07.2014, 10:45
inainte de vacanta v-am facut ceva racoros de vara pofta mare dragi bucatarasi
la 09.07.2014, 10:46
la 09.07.2014, 10:53
M-au cucerit si pe mine!! Pe langa faptul ca arata de mare clasa, cred ca are si un gust teribil de bun...sigur le pobez...foile filo sunt foile noastre de placinta??
la 09.07.2014, 10:55
ce simplu si cat de bun trebuie sa fie , arata foarte foarte bine
la 09.07.2014, 11:03
la 09.07.2014, 11:04
simona sunt foile de placinta foarte fine ca o hartie ca sunt si foi de placinta de aluat mai groase putin ( cel putin in Franta ) de asta am dat si denumirea de filo
la 09.07.2014, 11:06
Am inteles...nu stiam ce inseamna filo...frantuzizmele astea ma omoara
la 09.07.2014, 11:08
ce bine arata!
la 09.07.2014, 11:09
Simo ) stai ca sunt super soft cu frantuzismele daca ai stii cat imi bat capul si ma straduiesc sa traduc orice termen sa ii caut corespondent e si greu uneori pt ca o multime se folosesc in franceza si in Ro si apoi mai este o chestie naturala nu de fitze, adesea imi vin in franceza in cap in prima faza sunt de 7 ani aici ...
la 09.07.2014, 11:11
super bun!!!nu mai zic de aspect
la 09.07.2014, 11:28
ce bine arata
la 09.07.2014, 11:30
La tine e altceva e in natura meseriei si faptul ca traiesti acolo...e ca si cum eu m-as exprima in termen
la 09.07.2014, 11:31
...termeni medicali si m-ar intelege doar o mica parte din oameni...sau cand ma duc la banka pe mine iar m-ai pierdut
la 09.07.2014, 11:37
Nu demult am fost la un concert al lui Tudor Gheorghe...pe langa faptul ca ne canta ne-a si vorbit mult in timpul concertului. Iar tema care s-a dezbatut a fost limba romana...noi nu mai vorbim romaneste, nu mai avem meserii, nu mai avem serviciu, avem joburi...totul s-a
la 09.07.2014, 11:39
...totul se transpune in engleza, franceza si alte limbi...pt fiul meu poate sunt demodata...dar asta e marele adevar si asa de pierdem traditiile si originea...sper sa nu fiu inteleasa gresit...scuze scriu de pe telefon...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking