Mincare de cartofi cu carne de porc

Postat de babi5 in Porc
20 Noi 2014 | 4253 vizualizari
Mincare de cartofi cu carne de porc

Am ales varianta cea mai simpla si mai putin " costisitoare" zic caci carnea nu este deloc ieftina , stiti cum se spune: cea mai buna leguma este carnea de porc....Este un fel de mincare 2 in 1 si tare , tare buna, o recomand cu mare drag in caz ca nu va dor genunchii de cartofi hi..hi

Ingrediente

  • 1,3 kg pulpa porc fara os
  • 100 ml ulei
  • 3 cepe mari
  • 1 ceapa rosie
  • 1 gogosar mare rosu
  • 2,5 kg cartofi
  • 1 lingurita sare
  • 2 lingurite delicat
  • 1,5 supa de oase sau legume
  • 1 virf lingurita piper
  • 1 lingurita boia
  • 1 foaie dafin
  • frunze telina

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala si se taie in patru sau sase( depinde de marime), ceapa si ardeiul se curata, se spala si se toaca marunt, carnea se  portioneaza bucati( ca la gulas)se spala si se absoarbe apa cu un prosop absorbant.

Intr-o cratita( a mea 4, 5 l) se pune ceapa, ardeiul si uleiul cu 100 ml  apa la calit,cind ceapa primeste o  culoare aurie se adauga boiaua si carnea si lasam 10 minute impreuna cu ceapa  apoi adaugam supa de oase sau legume (ce aveti la indemina) adaugam foaia de  dafin sare, piperul si delicatul, acoperim si lasam sa fiarba la foc mic  20 minute dupa care adaugam cartofi si lasam sa fiarba inca 20 minute.

Inainte de a lua de pe foc mai potrivim de sare daca este cazul si asezonam cu funze de telina.Mincarica este gata pentru a putea fi servita.Pofta sa aveti si de preparat si de mincat v-o  recomand cu drag fiindca este foarte gustoasa si  satioasa.

Sa va fie de bine!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mincare de cartofi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpa de purcelus la tava

Postat de Constelatialeu

Pulpa de purcelus la tava

Luam pulpita de purcelus o frecam cu sare, adica-i facem masaj bine,apoi facem crestaturi din loc in loc, crestaturi in care bagam cateii de usturoi, apoi stropim cu putin ulei de masline,...

Citeste continuarea

Friptura de porc la tava

Postat de AlexTeacher

Friptura de porc la tava

Cresteaza romburi pe soriciul bucatii de carne si maseaz-o cu cimbru, usturoi si sare. Taie feniculul, morcovii, prazul si telina apio bucati mai mari.  Pune ulei de masline intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.11.2014, 13:33
bun
la 20.11.2014, 13:43
la 20.11.2014, 13:51
la 20.11.2014, 13:55
Lia_1,Adele, reisnair_2006, va imbrstisez cu drag si va multumesc
la 20.11.2014, 13:56
vai Babi ce merge cu niste muraturi hmmm...imi lasa gura apa

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking