Mini pateuri cu branza

Postat de JulyCris in Aperitive / Garnituri
25 Feb 2014 | 15346 vizualizari
Mini pateuri cu branza

Mami,hai fa repede pateurile alea ca trebuie sa plec la scoala. Sa vezi cand vor manca colegele mele... :) Asta mi-a zis fiica-mea azi,inainte sa plece la scoala. Asa ca m-am pus repede pe treaba. Si a venit si mesajul de la fii-mea care imi zice ca sunt arvunita pt ziua colegei ei de banca :))) Pfff...si ce rapid se fac...si ce bune sunt.... Pai nu mai dau banii pe placintele de la patiseria din colt pt nimic in lume. Umflate exagerat,goale pe dinauntru,cauti branza cu motoreta si dai de gris...

Ingrediente

  • 1 pachet aluat pt foietaj
  • 500 gr branza sarata
  • 2 oua+1 galbenus pt uns

Mod de preparare

Dezghetam aluatul.Eu il las peste noapte in frigider.

Il intindem cu facaletul pe masa de lucru.Taiem fasii dreptunghiulare groase de 10 cm. Punem umplutura facuta din branza amestecata cu oua. Impachetam in patru. Crestam cu cutitul deasupra.Ungem cu galbenus de ou.Bagam la cuptorul preincalzit timp de 20-25 de minute pana se rumenesc. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Mini pateuri cu branza sarata

Postat de momo121

Mini pateuri cu branza sarata

Branza sarata o dam pe razatoare mica si o amestecam cu oul. Aluatul de foietaj il intindem putin, il taiem in 2 pe lungime, apoi il ungem cu galbenusul de ou amestecat cu apa/lapte....

Citeste continuarea

Mini pateuri cu cascaval si branza de oaie

Postat de Constelatialeu

Mini pateuri cu cascaval si branza de oaie

Intindel aluatul foitaj, dupa ce a fost lasat sa se dezghete la temperatura camerei. Impartim aluatul in patratele mici, cca 40 mi-au iesit. Apoi radem branza si cascavalul si le framantam...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Comentarii

la 25.02.2014, 16:27
la 25.02.2014, 16:40
Tare bune!!
la 25.02.2014, 16:47
la 25.02.2014, 17:43
ce bune sunt!!!!
la 25.02.2014, 18:09

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking