Pateuri cu spanac si branza

Postat de Oana in Aperitive / Garnituri
27 Mar 2012 | 5778 vizualizari
Pateuri cu spanac si branza

Ingrediente

  • 300 g frunze de spanac proaspat, oparit
  • 100 g branza telemea
  • un ou
  • 1/2 lingurita de nucsoara
  • o foaie de aluat frantuzesc
  • o lingura cu ulei

Mod de preparare

Spanacul proaspat se spala, se scurge si se opareste in apa fierbinte cu sare, apoi se lasa la sub jet de apa rece 5 minute. Se asa la scurs in strecuratoare si apoi se scure bine in maini. Intr-un castron se amesteca telemeaua rasa cu oul si nucsoara prospat rasa.

Pe foaia de aluat se presara spanacul, iar deasupra amestecul de branza. Se ruleaza foaie si taie rondele de 2 cm sau se poate coace intreaga si se taie dupa ce se raceste. Se unge cu putin ulei si se coace la foc mediu pana se rumeneste usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pateuri cu spanac

Postat de Julie

Pateuri cu spanac

Intr-un vas se pun 3 linguri ulei si 2 linguri faina; se aseaza vasul pe foc si se lasa pana se obtine un sos gros, amestecand continuu.  Restul de faina se pune intr-un bol, se face o...

Citeste continuarea

Pateuri cu spanac

Postat de dantes

Pateuri cu spanac

Spalam bine frunzele de spanac le oparim si le tocam marunt. Punem intr-un vas ulei si cateii de usturoi si lasam pe foc pana cand acestia se rumenesc ii scoatem si adaugam spanacul bine scurs...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.03.2012, 10:48
Primaaa!
la 27.03.2012, 11:20
a2aaaaa
la 27.03.2012, 11:32
bun bun
la 27.03.2012, 12:14
foarte bun
la 27.03.2012, 13:24
nu am mancat niciodata dar cred ca sunt bune

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking