Pateuri cu spanac

Postat de dantes in Aperitive / Garnituri
16 Mai 2015 | 3198 vizualizari
Pateuri cu spanac

Ingrediente

  • 1 foietaj pentru placinta
  • 500 g frunze proaspete de spanac
  • 150 g branza telemea
  • 3 catei de usturoi
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Spalam bine frunzele de spanac le oparim si le tocam marunt.

Punem intr-un vas ulei si cateii de usturoi si lasam pe foc pana cand acestia se rumenesc ii scoatem si adaugam spanacul bine scurs de apa si branza telemea data pe razatoare si mai lasam pe foc 3-5 minute.

Intindem aluatul pentru placinte si il taiem in patrate de circa 6 cm pe fiecare patrat punem cate o lingura din compozitia cu spanac il impaturim, il asezam in tava si introducem circa 20 min la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Retete similare

Pateuri cu spanac

Postat de Irina

Pateuri cu spanac

Am folosit aluat congelat, asa ca l-am lasat intai la dezghetat. Spanacul l-am spalat si curatat, dupa care l-am oparit in apa clocotita. L-am scurs si l-am tocat, nu foarte marunt. Intr-un...

Citeste continuarea

Pateuri cu spanac

Postat de Julie

Pateuri cu spanac

Intr-un vas se pun 3 linguri ulei si 2 linguri faina; se aseaza vasul pe foc si se lasa pana se obtine un sos gros, amestecand continuu.  Restul de faina se pune intr-un bol, se face o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.05.2015, 12:32
Bune!
la 16.05.2015, 12:43
la 16.05.2015, 12:49
Bune!
la 16.05.2015, 12:58
Foarte bune
la 16.05.2015, 13:18

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking