Mini pateuri cu dulceata de capsuni

Postat de eumimi in Prajituri
10 Mar 2016 | 4093 vizualizari
Mini pateuri cu dulceata de capsuni

Cu doar 3 ingrediente, simplu si rapid de facut, aceste minipateuri sunt delicioase. Reteta o gasiti si aici http://noiinbucatarie.ro/mini-pateuri-cu-dulceata-de-capsune/

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • dulceata de orice fel aveti
  • zahar pudra

Mod de preparare

Mai intai se lasa aluatul la dezghetat.

Se intinde putin cu sucitorul, apoi se taie aluatul de foietaj in fasii lungi de aprox 3 cm si late de aprox. 2 cm sau de dimensiunea dorita de voi( eu le-am vrut mai mici).

Se pune pe fiecare fasie cate o jumatate de lingurita de gem si se unesc capetele. Se preseaza cu ajutorul unei  furculite peste capetele prinse sa nu iasa gemul.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit timp de 25 de minute, sau pana cand sunt rumenite.

Se pudreaza cu zahar pudra cat sunt calde.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pateuri cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert placinta cu branza si stafide

Postat de rocsi_1612

Desert placinta cu branza si stafide

Aluatul: Intr-un ibric, punem laptele, uleiul, zaharul si le transferam pe foc. Amestecam sa se topesca zaharul si cand incepe sa fiarba, luam ibricul de pe aragaz. Lasam sa se raceasca...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu foi din albusuri si crema de ciocolata

Postat de mirela0911

Desert prajitura cu foi din albusuri si crema de ciocolata

Foaia cu nuca: Se bat albusurile spuma tare cu praful de sare. Se adauga zaharul treptat si se mixeaza in continuare pana ce acesta se dizolva. Separat se amesteca nuca macinata cu faina si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.03.2016, 15:45
la 10.03.2016, 16:31
Bune !!!
la 10.03.2016, 18:21
la 10.03.2016, 18:49
Bune dar cred c-ai vrut sa scrii "pateuri
la 10.03.2016, 19:14

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking