Mini pateuri cu dulceata de capsuni

Postat de eumimi in Prajituri
10 Mar 2016 | 4114 vizualizari
Mini pateuri cu dulceata de capsuni

Cu doar 3 ingrediente, simplu si rapid de facut, aceste minipateuri sunt delicioase. Reteta o gasiti si aici http://noiinbucatarie.ro/mini-pateuri-cu-dulceata-de-capsune/

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • dulceata de orice fel aveti
  • zahar pudra

Mod de preparare

Mai intai se lasa aluatul la dezghetat.

Se intinde putin cu sucitorul, apoi se taie aluatul de foietaj in fasii lungi de aprox 3 cm si late de aprox. 2 cm sau de dimensiunea dorita de voi( eu le-am vrut mai mici).

Se pune pe fiecare fasie cate o jumatate de lingurita de gem si se unesc capetele. Se preseaza cu ajutorul unei  furculite peste capetele prinse sa nu iasa gemul.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit timp de 25 de minute, sau pana cand sunt rumenite.

Se pudreaza cu zahar pudra cat sunt calde.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pateuri cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert pandispan cu iaurt, branza si visine

Postat de Pungasa_Rogue

Desert pandispan cu iaurt, branza si visine

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul pana cand devin ca o bezea....

Citeste continuarea

Briose aromate, cu ricotta si ciocolata alba

Postat de privatelaura

Briose aromate, cu ricotta si ciocolata alba

Intr-un castron, mixam untul moale cu zaharul. Radem coaja de lamaie si o presaram peste unt. Adaugam cate un ou, mixand bine dupa fiecare. Stoarcem lamaia si jumatate din zeama o punem peste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.03.2016, 15:45
la 10.03.2016, 16:31
Bune !!!
la 10.03.2016, 18:21
la 10.03.2016, 18:49
Bune dar cred c-ai vrut sa scrii "pateuri
la 10.03.2016, 19:14

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking