Mini pavlova cu crema de lamaie si mure
Postat de rocsi_1612 in Dulciuri
12 Mai 2016 | 2917 vizualizari
Nu stiu cum a fost prima voastra experienta cu pavlova, cei care ati incercat aceasta bezea, dar pentru mine a fost un fiasco total. Vroiam eu intr-o buna zi, sa fac un fe de tort, iar blatul de deasupra sa fie de pavlova.
Foarte increzatoare ma apuc de treaba, totul merge perfect. Cand scot bezeaua de la copt, ce sa vezi, se lalaise mult si bine...Pfffff, la gunoi. Nu ma dau batuta si trec la tura a doua de blat. Procedez la fel, ma uit la ea dupa ce s-a copt si zic bingooo. Dupa ce s-a racit, cand ma uit la ea se lasese si cum am pus mana pe ea, se facuse ferfenita. Pac la gunoi si asta. Gata, imi zic eu, nu e de mine!
Zilele astea scot niste albusuri de la congelator. Hmm, gandul imi zboara iar la pavlova, ca parca nu as vrea sa ma dau batuta asa repede. Ma apuc iar de treaba si m-am gandit sa fac varianta mini.
Ei da, astea au iesit, doar ca trebuia sa le fac putin mai micute si mai aspectoase, dar m-am bucurat ca rezultatul a fost cel mult asteptat.
Imediat am pregatit si o crema cu lamaie, putina menta maruntia in ea si daaaa, deliciul este gata.
Este un desert minunat, nu spun nu, dar nefiind fana bezea, nu l-as pregati foarte des, recunosc.
Pentru iubitorii de bezea, acest desert este absolut perfect!