Ingrediente
- Pentru 2 portii:
- 2 felii mari de paine
- cateva linguri de lapte
- 2 lingurite bulion
- 2 lingurite de apa
- sare
- piper
- oregano
- cateva felii de ciuperci proaspete
- 2 felii sunca
- 1 ardei capia
- 4 linguri de branza/cascaval razuite
- 4 rondele de masline
- 4 fire patrunjel
Mod de preparare
Feliile de paine se taie cu grija in forma de inima, apoi se inmoaie in lapte si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Spalam si curatam ardeiul, apoi 1/2 din el il taiem bastonase subtiri, iar restul cubulete mici. Sunca o taiem bucatele, iar branza/cascavalul se da prin razatoare.
Intr-un bol mic amestecam bulionul cu apa, oregano, sare si piper dupa gust. Sosul obtinut il distribuim pe inimile din tava.
De jur-imprejurul inimilor punem bastonase de ardei(mai pastram 2 fasii pentru a forma gura), in interior adaugam cubulete mici de ardei, bucatelele de sunca, ciupercile si branza/cascaval.
Decoram cu rondelele de masline, firele de patrunjel si bastonasele de ardei ramase.
Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu, pentru aprox. 15-20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza "Inima"" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|