Mini-pizza cu branza si afumatura

Postat de medioto59 in Pizza
6 Oct 2013 | 4160 vizualizari
Mini-pizza cu branza si afumatura

Ingrediente

Pentru blat

  • 500g faina
  • 40g gris
  • 2 linguri ulei de masline
  • 10g drojdie uscata
  • 330 ml apa calduta
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 1/2 lingurita de sare

Pentru topping

  • 2-3 linguri sos de rosii
  • 200 g telemea de oaie
  • 75 g kaizer afumat
  • 10 feliute subtiri de salam sinaia
  • 1 carnacior afumat
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 lingurita oregano
  • 2 oua
  • 150 g cascaval emmental
  • un praf de sare

Pentru uns /tapetat tava

  • ulei
  • faina

Mod de preparare

Punem faina intr-un vas ,facem o gaura in mijloc si adaugam celelalte ingrediente rand pe rand.Framantam.Rezulta un aluat mai tare pe care il acoperim cu un prosop de bucatarie si il lasam la dospit,la cald, timp de 1 ora.

Intindem aluatul pe masa de lucru infainata si cu ajutorul sucitorului il intindem cat mai subtire.Ungem aluatul cu sosul de rosii apoi  presaram telemeaua rasa  si oregano.Adaugam pe rand celelalte ingrediente.........kaizerul taiat fasii subtiri,salamul de asemenea ,carnaciorul taiat si el subtire  si ardeiul gras taiat fasii.Batem bine un ou cu un praf de sare si turnam deasupra.

Rulam dupa care cu ajutorul unui cutit taiem rondele de circa 1,5 cm. pe care le asezam intr-o tava unsa cu ulei,tapetata cu faina si captusita cu hartie de copt.

Batem celalalt ou si ungem fiecare mini-pizza in parte.

Incalzim cuptorul.

Dam la cuptor iar dupa circa 10-15  min(cand mini-pizza este frumos rumenita) scoatem si presaram cascavalul ras.Mai tinem pana cand cascavalul incepe sa se topeasca si scoatem din cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-pizza cu branza si afumatura" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Pizza casei

Postat de privatelaura

Pizza casei

Mai întâi, se pregătește maiaua. Într-un castronel, se făramiteaza drojdia, se adaugă un praf de sare și o lingurită de zahăr brut. Se adaugă putină apă căldută și...

Citeste continuarea

Pizza la tigaie

Postat de MotanLaOale

Pizza la tigaie

Blat : Se amesteca oul, iaurtul, uleiul si faina amestecata cu sarea si praful de copt. Trebuie sa obtinem un aluat ceva mai gros decat cel de clatite care curge mai greu de pe tel, dar totusi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.10.2013, 21:32
chiar daca sunt satula de pizza....tot as manca o bunaciune de asta
la 06.10.2013, 21:33
si yo!
la 06.10.2013, 21:35
ce idee misto
la 06.10.2013, 21:35
din ala n-ai pus? )
la 06.10.2013, 21:36
Adina =)000

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking