Minitarte mediteraneene

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
18 Iun 2016 | 4792 vizualizari
Minitarte mediteraneene

Am vazut la Simona si mi-a placut. Au iesit foarte bune.

Ingrediente

  • 275g foi de patiserie (LIDL)
  • Pentru umplutura de peste:
  • 160g sprot in sos tomat (conserva)
  • 60g masline verzi umplute cu ansoa (conserva)
  • 1 rosie
  • piper
  • sare
  • Pentru umplutura cu branza:
  • 150g branza telemea se oaie
  • 1 rosie
  • 50g masline negre
  • 2 linguri pasta de rosii
  • piper
  • Pentru uns:
  • 1 galbenus de ou

Mod de preparare

Se desface foaia de aluat si se imparte in 4 bucati egale.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se traseaza cu un cutit pe marginea fiecarui dreptunghi o linie la 5 mm de la margine dar nu pana jos.

Pentru cele cu peste:

Se ung doua dreptunghiuri cu sosul din conserva.

Se pun felii subtiri de rosii.

Deasupra se pun pestii si maslinele.

Se presara cu sare si piper.

Pentru cele cu branza:

Se intinde pasta de rosii pe doua dreptunghiuri.

Se pun felii subtiri de rosii.

Se pune deasupra un strat de branza rasa si maslinele.

Se ung marginile minitartelor cu galbenus de ou.

Se introduc in cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute.

Cand sunt rumenite frumos sunt gata.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Minitarte mediteraneene" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mini tarte cu verdeturi de primavara, ciuperci si tofu

Postat de panacris

Mini tarte cu verdeturi de primavara, ciuperci si tofu

Aluatul fraged se lasa la dezghetat, apoi se decupeaza forme rotunde, un pic mai mari decat formele de tarte si se dau la copt in cuptorul preincins cca. 10 minute la foc mediu, pana sa prinda un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.06.2016, 18:59
la 18.06.2016, 19:11
la 18.06.2016, 19:34
Ce bune!
la 18.06.2016, 19:58
Te pregatesti de vacanta?
la 18.06.2016, 20:42
Yummi!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking