Mititei cu mustar
Postat de Sylvia in Mancaruri cu carne 24 Feb 2010 | 11176 vizualizari
Imi are pofta de Mititei si pentru ca mai dureaza putin pana ajungem in Romania m-am decis sa fac acasa o portie sa vad ce iese. Am si gasit o reteta veche de mititei de la ceva restaurant celebru din Bucuresti " Carul cu bere " din 1920 si am tinut cont de sfaturile lor in privinta carnii de vita amestecata eventual cu oaie si condimentele folosite. Reteta pe care merita sa o cititi macar o gasiti aici : http://web.mit.edu/romania/www/Recipes/mici-1920.pdf
Inapoi la reteta
|
Comentarii (20)
la 24.02.2010, 22:39
vai ,Silvia si mirosul si fumul a ajuns pana la mine!
la 24.02.2010, 22:48
senzationala reteta
la 24.02.2010, 22:57
felicitari ptr munca de ,, cercetare '' . e o reteta care merge la favorite , demna de toata atentia , decat sa cumparam din comert cine stie ce pasta de mititei ,, reconditionata '' mai bine ii facem singure
la 24.02.2010, 23:06
Multumesc pentru aprecieri dau o bere
la 24.02.2010, 23:08
Bucataras ai citit reteta atasata la introducere, ca am pus link dar vad ca nu se poate deschide automat. Este excelent scrisa , m-a si transpus in timpurile de atunci, parca ma si vedeam la un restaurat vechi si il ascultam pe Jean Moscopol " Vrei sa ne-ntalnim sambata seara ? ". Cum sa atasez linkul sa se poata deschide ca merita .
la 24.02.2010, 23:09
la 24.02.2010, 23:09
http://web.mit.edu/romania/www/Recipes/mici-1920.pdf
Incerc asa.
la 24.02.2010, 23:16
Miha cele mai gustoase sarmale si cei mai buni mititei i-am mancat la Hanul Trei Sarmale in Iasi , unde cica au mancat si Ion Creanga si Mihai Eminescu mi-a ramas in minte locatia aceea.
la 24.02.2010, 23:29
super super... toate furculitele
la 25.02.2010, 00:03
Sylvia, am citit receta de pe link. M-a impresionat foarte mult descrierea recetei. asa descriere , iti trezeste pofta de a prepara-o imediat , de ai simti gustul . Asa carte sa gasesti - cred ca este o raritate- modul de preparare a acestei recete nu este ceva nou pentru mine, singur momentul cu ungerea micilor cu suc de usturoi - a fost nou pentru mine, si folosirea anisului stelat. Ai expus si tu asa receta in timpul postului.
la 25.02.2010, 11:55
Arata de nota 10,mi-ai facut o pofta de mici,mama,mama.
la 25.02.2010, 11:56
o mankre pe placul tuturor
la 25.02.2010, 18:58
bravooo...hai cu mici si cu berea fetelor....dar fara carne de oaie nu merge???...eu fac cu porc si vita...dar la fel de buni. si eu cand am fost in romania primul lucru am mancat mititei..
la 27.02.2010, 22:24
nici eu nu am mancat cam de mult, asa ca mi-ai facut o pofta....
COMENTEAZA