Mititei facuti in casa
Postat de simona72 in Mancaruri cu carne
12 Mai 2015 | 8718 vizualizari
Nu sunt un mare fan al mititeilor pentru ca am mari rezerve atunci cand ii mananc. Ma uit de 2-3 ori de la taraba de unde-i cumpar, iar pasta gata pregatita cumpar doar de la o anumita macelarie din oras. Nu cred ca tine de fitze acest lucru, dar mi-a fost rau de multe ori dupa consumul de mititei. Sunt buni, nimic de zis, mai ales intr-o zi frumoasa de primavara sunt bine veniti...Cu 3-4 zile inainte de 1 Mai, am vazut pe FB, o reteta video cum poti sa faci mititei in casa. Imi cer scuze ca nu am retinut a cui era reteta, dar eram atat de hotarata sa fac incat nu m-am mai gandit la restul... Va sfatuiesc sa incercati si voi, acasa, nu este foarte greu, trebuie sa respectati cateva reguli de baza: sa fie carnea in amestec si proaspata, sa fie carnea bine framantata, sa se foloseasca putina grasime si zeama de oase(spun cunoscatorii). Ai mei au iesit foarte gustosi, doar putin seci pentru ca nu am folosit grasime, iar zeama de oase am inlocuit-o cu apa...