Mititei romanesti
Postat de gabrielacuisine in Mancaruri cu carne 23 Mai 2013 | 154407 vizualizari
Pentru ca in zona unde locuiesc eu nu sunt magazine romanesti am fost nevoita, din mare pofta, sa fac mititei in casa. Reteta o am de 3 ani si sunt nu multumita, ci foarte multumita! Sunt suculenti si au gustul autohton!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (34)
la 23.05.2013, 23:06
sunt foarte buni! si eu sunt pretentioasa la mici!
la 24.05.2013, 08:01
Minunati!
la 24.05.2013, 10:26
sunt deliciosi mai ca as manca unul de la tine
la 24.05.2013, 15:30
super!!!o sa incerc si eu..multuemsc de reteta!!! se poate si fara carne de oaie??
la 24.05.2013, 17:06
multumim pt reteta
la 24.05.2013, 18:21
cristeana, de obicei micii sunt cu carne de oaie, asta ii face sa sfaraie pe gratar si le da gustul specific. Daca nu iti place carnea de oaie ii poti face din vita si porc!
la 24.05.2013, 20:11
buna
reteta si mai buna e cea in care se foloseste carne de vita si de oaie ,in niciun fel carne de porc si condimentele sunt putin diferite,in rest reteta e bunicica
la 24.05.2013, 22:23
Eu asa am gasit reteta acum cativa ani si asa i-am facut mereu....mie imi plac si cu porc in combinatie, oricum aici carnea tocata de porc e foarte slaba nici nu gasesti carne mai grasa, aia de vita la fel aproape nu are grasime! fiecare sa faca cum ii place . si daca micii nu au putina grasime...nu mai sunt buni...
la 21.10.2013, 20:03
super gustosi
la 09.11.2013, 14:48
apetisanti
la 27.07.2014, 21:11
la 17.12.2014, 23:53
Mmmm ce pofta mi-ai facut! arata atat de apetisant!
COMENTEAZA