4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Bun si usor de pregatit!
Ingrediente
Mod de preparareTopim ciocolata la bain marin,apoi o lasam la racit.Punem gelatina la inmuiat intr-un vas cu apa rece.A parte batem galbenusurile cu zaharul pana devin ca o crema.Adaugam ciocolata topita,vanilia si gelatina stoarsa si topita in 2 linguri de apa calda. Se da la rece pentru cateva ore, apoi se decoreaza cu piscoturi si fructe de padure. Daca ti-a placut reteta noastra "Mousse de ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de momo121
Iata cum se prepara Reteta de tort cu ciocolata si cafea Pentru blatul umed de vanilie: Separam ouale, albusurile le batem spuma cu putina sare, adaugam jumatate din...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Iata cum se prepara Reteta de desert duo ciocolata neagra si piersici de gradina Mousse de ciocolata : Intr-un castron de inox am pus ciocolata, cele 2 galbenusuri si smantina pt. frisca,...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|