Mozzarella & herbs muffins

Postat de bucataria_cu_mirodenii in Aperitive / Garnituri
29 Ian 2013 | 3686 vizualizari

Bine v-am gasit cu o noua reteta! Chiar si briosele sarate pot face furori si senzatie si pot sa te faca sa le mai incerci inca si inca odata cu alte arome, cu alte ingrediente, cu branzeturi, daca vrei cu sunca, cu legume, spanac, cu dovleac sau dovlecei, si cu mirodenii bineinteles. Imi plac mai ales atunci cand pot sa le prepar din faina de orez sau cu fulgi de ovaz. Cel mai mult imi plac cu ciocolata multa si am un plan cu un ingredient as zice inedit. Dar sa vedem pana atunci ce avem aici.

Inapoi la reteta

Comentarii (34)

la 29.01.2013, 21:42
bune tre' sa fie la cum arata
la 29.01.2013, 21:43
Ce reteta faina!
la 29.01.2013, 21:44
da , eu vream ceva sarat!cum se face ca intotdeauna ne oprim intai la dulciuri,uitam ca avem nevoie de saratura!
la 29.01.2013, 21:46
Laura, au fost foarte bune, le-am ras din prima zi
la 29.01.2013, 21:46
Multumesc Merisor
la 29.01.2013, 21:47
Da, Teo, se poate si varianta cu sarat, dupa care facem si una dulce Si le impacam pe toate
la 29.01.2013, 21:47
imi plac briosele sarate
la 29.01.2013, 21:48
faine
la 29.01.2013, 21:50
bune
la 29.01.2013, 21:52
La favorite cu ea si sa-si astepte randul,reteta
la 29.01.2013, 22:01
Dia, sunt foarte bune ca si aperitiv, rapid si gustos
la 29.01.2013, 22:01
Multumesc Laurenta
la 29.01.2013, 22:01
Multumesc Geanina
la 29.01.2013, 22:02
Multumesc Bunica, ma simt flatata
la 29.01.2013, 22:02
suuuper! si eu am forme din acelea!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking