Mozzarella & herbs muffins

Postat de bucataria_cu_mirodenii in Aperitive / Garnituri
29 Ian 2013 | 3687 vizualizari

Bine v-am gasit cu o noua reteta! Chiar si briosele sarate pot face furori si senzatie si pot sa te faca sa le mai incerci inca si inca odata cu alte arome, cu alte ingrediente, cu branzeturi, daca vrei cu sunca, cu legume, spanac, cu dovleac sau dovlecei, si cu mirodenii bineinteles. Imi plac mai ales atunci cand pot sa le prepar din faina de orez sau cu fulgi de ovaz. Cel mai mult imi plac cu ciocolata multa si am un plan cu un ingredient as zice inedit. Dar sa vedem pana atunci ce avem aici.

Inapoi la reteta

Comentarii (34)

la 29.01.2013, 22:05
Da, stiu Daria . Exact cand le-ai postat tu, ei le aveam in cuptor pe astea sarate
la 29.01.2013, 22:08
la 29.01.2013, 22:09
ce bune si frumoase sunt!
la 29.01.2013, 22:28
Multumesc Elena
la 29.01.2013, 22:58
super
la 29.01.2013, 23:49
Mmmm bune
la 30.01.2013, 00:05
Super bune
la 30.01.2013, 07:43
daca-s cu mozzarela, sunt acolo...
la 30.01.2013, 08:24
ce forme frumusele
la 30.01.2013, 09:03
wow,cred ca e tare bun
la 30.01.2013, 09:11
la 30.01.2013, 09:15
daciana nu ai mentionat ca le bagi in cuptor pentru coacere si cat timp?????altfel arata bine
la 30.01.2013, 09:22
Le ador!
la 30.01.2013, 09:40
mamaie, ai dreptate modific acum
la 30.01.2013, 09:43
Gata, modific si adaugat .

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking