Muffins a la LauraS

Postat de bitza in Prajituri
15 Mar 2010 | 3514 vizualizari
Muffins a la LauraS

Ingrediente

  • - 2 oua
  • - 150ml ulei
  • - 300ml lapte in amestec cu rom
  • - 250g zahar
  • - 350g faina
  • - 50g cacao
  • - 150g gem(eu am pus gem de prune si cirese)
  • - 1 pac. praf copt
  • -200 ml frisca

Mod de preparare

Cuptorul se incinge la 170 grade C. Se pun hartiutele speciale in formele de muffins. Se freaca ouale cu zaharul pina ce zaharul sa topit. Se adauga uleiul, gemul, laptele si faina ametecata cu cacaoa si praful de copt. Totul se mixeaza bine si se pun cate 2 linguri din compozitie in fiecare hartiuta de muffin. Acestea se introduc in cuptor si se coc cca. 20 min. la foc mediu. Se decoreaza dupa dorinta. Eu le-am decorat cu frisca batuta si cu crema caramel(mi-a ramas de la tort).Sunt delicioase,mai ales cu crema.

pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins a la LauraS" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

Postat de oanapl

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

Iata cum se prepara Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat Se spală și se curătă merele. Se taie cubulețe potrivite ca mărime doar 4 dintre cele 6 mere, urmând ca...

Citeste continuarea

Desert prajitura insiropata, cu ciocolata si crema de ricotta

Postat de privatelaura

Desert prajitura insiropata, cu ciocolata si crema de ricotta

 Ingredientele pentru blat se pastreaza la temperatura camerei macar o jumătate de oră. Se pornește cuptorul la 160 grade C (cuptor electric)-180 grade C- cuptor pe gaz. Intai,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.03.2010, 15:56
Ce frumos arata,si cred ca sunt si tare bune.
la 15.03.2010, 16:12
mmmmm,ce pofta mi-ai facuuut
la 15.03.2010, 16:16
arata fantastic de bine,super felicitari ,o trec la vaforite
la 15.03.2010, 18:30
arata tare bine si cred k sunt si gustoase mai ales cu gem de [prune
la 15.03.2010, 20:15
de minunatii ti-au iesit! bravo!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking