Muffins cu cacao, sirop de artar si nuci

Postat de RuxyRux in Dulciuri
5 Oct 2016 | 2958 vizualizari
Muffins cu cacao, sirop de artar si nuci

8 briose delicioase...va invit la desert!

Ingrediente

  • 130 g faina
  • 75 g zahar brun
  • 4 linguri sirop de artar
  • 30 g cacao
  • 1 lingura unt de cocos (ulei de cocos)
  • 3 oua si 2 galbenusuri
  • un praf de sare
  • vanilie
  • o lingurita rasa de praf de copt
  • cateva nuci curatate

Mod de preparare

Ouale se mixeaza un minut cu zaharul , vanilia si praful de sare, apoi inca un minut si cu siropul de artar.

Se adauga cacaoa si se mixeaza inca un minut, apoi faina, praful de copt, se mixeaza din nou 30 de secunde, se adauga si untul de cocos.

Se pune cate o lingura din compozitie in formele de muffins  sau pana le umplem pe trei sferturi si se adauga bucatile de nuci.

Se coc timp de 20 de minute la 180 de grade.

Le-am racit pe un gratar si le-am mancat cu pofta de dulce! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu cacao, sirop de artar si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (34)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert tarta cu zmeura si ciocolata

Postat de simona72

Desert tarta cu zmeura si ciocolata

Pentru crusta : in bolul robotului de bucatarie se pun toate ingredientele mai putin galbenusul si apa rece. Se porneste robotul si se mixeaza pana obtinem niste firimituri. Ulterior ca sa se...

Citeste continuarea

Ciocolata de casa cu alune de padure si visine din visinata

Postat de Constelatialeu

Ciocolata de casa cu alune de padure si visine din visinata

Pregatim ingredientele sa le avem la indemana cand ne apucam de treaba. Spargem alunele le prajim si curatam de coaja, apoi le taiem mai grosier. Scurgem visinele de visinata si apoi le scoatem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.10.2016, 21:18
vai cum arata
la 05.10.2016, 21:20
Daca dai si-o cafea...
la 05.10.2016, 21:26
bun bun
la 05.10.2016, 21:51
Multumesc Die iubita, esti mereu o scumpa! Te imbratisez!
la 05.10.2016, 21:51
Inisor cu mare drag...te astept dimineata cu dor si drag, iti multumesc!

Vezi toate comentariile (34)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking