Muffins cu ciocolata si menta- 2 ani de bucataras

Postat de nadea68 in Dulciuri
8 Feb 2015 | 3818 vizualizari
Muffins cu ciocolata si menta- 2 ani de bucataras

2 ani alaturi de persoane speciale...frumosi la suflet si la chip

Ingrediente

  • 150 g faina
  • 40 g cacao
  • 100 g zahar
  • 150 g unt
  • 2 oua
  • 1 praf de copt
  • ciocolata neagra
  • 200 ml frisca lichda indulcita
  • sirop de menta
  • colorant verde

Mod de preparare

Intr-un castron se amesteca ingredientele uscate.

In alt castron amestecam ouale si untul topit si racit.

Amestecam totul pana devine omogen.Adaugam si ciocolata taiata marunt.

Incalzim cuptorul la 200°.Luam o tava pentru muffins sau daca nu avem folosim formele de hartie,si umplem fiecare cu aluat,cam 3/4.

Bagam la cuptor cam 20 minute.Facem proba scobitori.

Intre timp batem bine frisca,o impartim in doua.O parte lasam alba iar in alta punem sirop de menta si colorant.

Cand muffins s-au racit ii ornam cu frisca.

Eu am adaugat la ornat si ciocolata topita :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu ciocolata si menta- 2 ani de bucataras" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert trandafiri cu branza si stafide

Postat de Pungasa_Rogue

Desert trandafiri cu branza si stafide

Intr-un castron se freaca drojdia cu o lingura de zahar pana cand devine lichida. Se adauga 300 g de faina, restul de zahar, galbenusurile, sarea si esenta de vanilie. Laptele si untul se...

Citeste continuarea

Tarta brownie

Postat de andaoana

Tarta brownie

Ciocolata impreuna cu untul o topim la bain marin sau pe foc mic avand grija sa nu fiarba . Cand s-a topit si omogenizat o lasam deoparte sa se raceasca. Adaugam  ouale batute in prealabil...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.02.2015, 16:20
Cred ca-s un deliciu! La cat mai multi ani de bucataras cu retete delicioase!
la 08.02.2015, 16:24
ce frumusele sunt! La multi ani!
la 08.02.2015, 16:24
Felicitări pentru anii petrecuți alături de noi!
la 08.02.2015, 16:27
Multi inainte ! Ce frumoase sunt ..
la 08.02.2015, 16:28
Ce frumusele sunt! La cat mai multi ani alaturi de noi!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking