Muffins cu ciocolata si menta- 2 ani de bucataras

Postat de nadea68 in Dulciuri
8 Feb 2015 | 3838 vizualizari
Muffins cu ciocolata si menta- 2 ani de bucataras

2 ani alaturi de persoane speciale...frumosi la suflet si la chip

Ingrediente

  • 150 g faina
  • 40 g cacao
  • 100 g zahar
  • 150 g unt
  • 2 oua
  • 1 praf de copt
  • ciocolata neagra
  • 200 ml frisca lichda indulcita
  • sirop de menta
  • colorant verde

Mod de preparare

Intr-un castron se amesteca ingredientele uscate.

In alt castron amestecam ouale si untul topit si racit.

Amestecam totul pana devine omogen.Adaugam si ciocolata taiata marunt.

Incalzim cuptorul la 200°.Luam o tava pentru muffins sau daca nu avem folosim formele de hartie,si umplem fiecare cu aluat,cam 3/4.

Bagam la cuptor cam 20 minute.Facem proba scobitori.

Intre timp batem bine frisca,o impartim in doua.O parte lasam alba iar in alta punem sirop de menta si colorant.

Cand muffins s-au racit ii ornam cu frisca.

Eu am adaugat la ornat si ciocolata topita :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu ciocolata si menta- 2 ani de bucataras" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura cu smochine

Postat de katty

Desert prajitura cu smochine

Mixam bine toate ingredientele pentru blat.Daca este nevoie mai adaugam putina faina pentru a obtine un aluat care nu se lipeste de maini. Spalam smochinele, le scurgem, le taiem coditele si le...

Citeste continuarea

Tarte cu prune si bezea

Postat de vio_dreams

Tarte cu prune si bezea

Mixam untul cu zaharul pudra pana devine cremos. Adaugam oul si il incorporam apoi adaugam apa si faina. Omogenizam compozitia si dam la frigider pentru cel putin 30 minute. Punem aluatul pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.02.2015, 16:20
Cred ca-s un deliciu! La cat mai multi ani de bucataras cu retete delicioase!
la 08.02.2015, 16:24
ce frumusele sunt! La multi ani!
la 08.02.2015, 16:24
Felicitări pentru anii petrecuți alături de noi!
la 08.02.2015, 16:27
Multi inainte ! Ce frumoase sunt ..
la 08.02.2015, 16:28
Ce frumusele sunt! La cat mai multi ani alaturi de noi!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking