Ingrediente
- 200 g morcovi rasi
- 150 g faina
- 2 oua
- 150 g zahar brun
- 75 m ulei
- 1 lingurita scortisoara
- 1 lingurita praf de copt
- 1 plic zahar vanilat
- un praf de sare
Mod de preparare
Se amesteca faina cu praful de copt, sarea si scortisoara intr-un bol.
In alt bol se mixeaza ouale cu zaharul brun si zaharul vanilat pana se topesc, apoi se adauga uleiul si morcovii rasi si se amesteca bine.
Se toarna ingredientele uscate peste cele umede si se mixeaza pana la omogenizare.
Se aseaza aluatul obtinut in forme de briose, mie mi-au iesit 12 bucati. Nu le umpleti pana sus pentru ca vor mai creste putin. Se coc briosele aprox. 40-50 de minute la 180 de grade. Verificati cu scobitoarea sa fie coapte.
Se pudreaza cu zahar sau se pot glazura, eu am considerat ca sunt destul de dulci.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Muffins cu morcovi si zahar brun" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|