Ingrediente
- 240 gr unt( 85%)
- 240 gr ciocolata neagra( 75% cacao)
- 175 gr zahar brun sau 150 gr daca alegeti sa le pudrati cu zahar la sfarsit
- 100 gr faina
- 7 oua
- vanilie
Mod de preparare
Ciocolata se topeste pe baie de aburi. Dupa ce se topeste se lasa deoparte.
Se pune la mixer untul moale, se mixeaza 1 minut, se adauga zaharul, vanilia si se mai mixeaza pana zaharul se topeste.
Se adauga ouale rand pe rand, mixam dupa fiecare.
Ciocolata se adauga usor la amestec.
Adaugam si faina si mixam bine.
Ungem formele( silicon) cu ulei( unt)si punem compozitia cu lingurita, cam pe trei sferturi.
Coacem prajiturile la 210 grade.
Daca le dorim cu lava( sa curga) le lasam numai 8 minute. Daca le dorim moi doar deasupra le lasam 10 minute.Alegeti sa le lasati la copt in functie de cum va plac :)
Sunt absolut senzationale, va promit :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Chocolate moelleux" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (57)
|