Mujdei de usturoi cu suc de rosii

Postat de AdrianUdrea in Pt. carne
23 Noi 2014 | 11892 vizualizari

Cu prepararea mujdeiului de usturoi, ma pot lauda ca eu m-am ocupat aproape intotdeauna la noi in casa. Mai demult doar il curatam si il pisam cu sare, dar apoi am invatat aceasta reteta de la niste prieteni de familie cu care mergem la gratare.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 23.11.2014, 17:16
Bun
la 23.11.2014, 17:21
Am facut si eu odata, tare bun e!
la 23.11.2014, 17:23
la 23.11.2014, 17:25
la 23.11.2014, 17:36
Foarte bun!!!
la 23.11.2014, 17:52
ia sa fac si eu
la 23.11.2014, 17:56
Este foarte bun!
Eu bag la robot un borcan de rosii in bulion, pun 5-6 catei de usturoi, patrunjel, sare, apoi il pun la foc 2-3 clocote si gata!
la 23.11.2014, 17:57
Ina, pai de ce il mai pui la foc?
la 23.11.2014, 17:58
Super bun !
la 23.11.2014, 18:00
Meri, mi se pare mai gustos si mai taie din taria usturoiului

Ceva de genul : http://www.bucataras.ro/retete/saramura-de-crap-cu-sos-de-rosii-si-usturoi-55829.html
la 23.11.2014, 18:09
bun bun
la 23.11.2014, 18:18
foarte buuuun
la 23.11.2014, 18:24
Va multumesc si va imbratisez pe toti!
la 23.11.2014, 18:29
n-am incercat niciodata cu suc de rosii. De retinut, clar!
la 23.11.2014, 18:35
Trebuie sa incerc si eu cu suc de rosii! Foarte bun!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking