Ingrediente
- 6 fire usturoi verde
- 2-3 linguri ulei de masline
- 1 lingura apa minerala
- 1 lingurita otet sau zeama de lamaie
- sare dupa gust
Mod de preparare
Curatam usturoiul (lasand bulbul, tija si frunzele) si apoi il spalam.
Taiem usturoiul in bucati mici (de aproximativ 1-2 cm) si mixam. Adaugam rand pe rand uleiul, apa minerala si otetul sau zeama de lamaie si mixam.
Transferam mujdeiul intr-un bol si adaugam sare dupa gust. Amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn.
Daca nu am consumat tot mujdeiul la o masa, acesta poate fi tinut la frigider, acoperit cu folie alimentara.
Poate fi folosit la fripturi din carne de vita,porc,pasare, la peste sau legume. Este delicios!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdei de usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|