Ingrediente
Nu am cantităţi exacte,eu am obţinut un borcan de 3 litri si unul de 2,5 litri Am folosit:
- Conopida
- Gogosar rosu
- Castraveti
- Morcov
- Gogonele (rosii verzi)
- Ardei iuti
- Usturoi
- Frunze de telina
- Hrean
- Cimbru si marar uscat
- Boabe de piper negru
- Boabe de mustar
- Foi de dafin
Pentru lichid:
- 2 litri apa
- 600 ml otet
- 3 linguri sare
- 4 linguri zahar
2 borcane de 2,5 respectiv 3 litri
Mod de preparare
Se spala toate legumele,se aseaza în borcane dupa preferinta.Gogosarii se taie felii si se oparesc ,se lasa sa fiarba un clocot,se racesc cat sa se poata aseza in borcane.
Se fierbe lichidul,se lasa sa se raceasca,apoi se pune în borcane.Se închid borcanele cu capacele si se depoziteaza în camara.
Se consuma cand nu mai puteti de pofta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Murături cu „de toate”" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (33)
|