Murături cu „de toate”

Postat de diaconta in Muraturi
16 Sep 2012 | 4884 vizualizari
Murături cu „de toate”

Imi place genul acesta de murături,pe lângă aspectul senzaţional şi simfonia culorilor,când desfaci borcanul cu murături,poţi să alegi de acolo ce-ţi place.Mie-mi place tot ce-am pus,dar nu-i toata lumea aşa „fără mofturi” ca mine ))).

Ingrediente

Nu am cantităţi exacte,eu am obţinut un borcan de 3 litri si unul de 2,5 litri Am folosit:

  • Conopida
  • Gogosar rosu
  • Castraveti
  • Morcov
  • Gogonele (rosii verzi)
  • Ardei iuti
  • Usturoi
  • Frunze de telina
  • Hrean
  • Cimbru si marar uscat
  • Boabe de piper negru
  • Boabe de mustar
  • Foi de dafin

Pentru lichid:

  • 2 litri apa
  • 600 ml otet
  • 3 linguri sare
  • 4 linguri zahar

2 borcane de 2,5 respectiv 3 litri

Mod de preparare

Se spala toate legumele,se aseaza în borcane dupa preferinta.Gogosarii se taie felii si se oparesc ,se lasa sa fiarba un clocot,se racesc cat sa se poata aseza in borcane.

Se fierbe lichidul,se lasa sa se raceasca,apoi se pune în borcane.Se închid borcanele cu capacele si se depoziteaza în camara.

Se consuma cand nu mai puteti de pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Murături cu „de toate”" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (33)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Castraveți bulgărești

Postat de panacris

Castraveți bulgărești

Castraveţii se spală şi se taie la capete. tataZmeu, m-a ajutat și de acesată dată;) Se curăţă  zarzavatul , se taie cu un cuțit ondulat,  apoi se aşează în borcane...

Citeste continuarea

Muraturi asortate (reteta video)

Postat de JamilaCuisine

Muraturi asortate (reteta video)

In primul rand ne ocupam de saramura. Intr-o cratita incapatoare punem apa, sarea si zaharul. Pentru fiecare litru de apa avem nevoie de o lingura de sare si de o lingurita de zahar. Fierbem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.09.2012, 12:26
Vai cat de frumoase.Minunat.bravo!
la 16.09.2012, 12:27
Dia, ce frumos arata!!!!
la 16.09.2012, 12:28
Ce frumos ai feliat morcovul!!!
la 16.09.2012, 12:32
sunt super bune muraturile astea
la 16.09.2012, 12:33
minunate

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking