Ingrediente
- 500g carne tocata
- o ceapa
- un ardei
- 3 linguri bulion
- 3 cartofi mari
- boia, fulgi chilli, sare, piper
- 2 oua + 2 linguri smantana
- 100g cascaval ras
- un cubulet de unt
Mod de preparare
Ceapa tocata se pune la prajit in putin ulei. Cand s-a inmuiat, am adaugat carnea tocata si am lasat 5 min pe foc, amestecand mereu ca sa se desfaca. Apoi am adaugat bulionul amestecat cu o jumatate de cana de apa si ardeiul taiat bastonase. Am potrivit gustul cu condimentele si am lasat 7 min pe foc.
Cartofii i-am taiat rondele si i-am prajit putin in ulei incins. Ouale le-am amestecat cu smantana.
Am pregatatit un vas termorezistent, l-am uns cu unt, am adaugat un strat de cartofi, carnea, cartofi, sosul format din oua si smantana, apoi cascaval ras. Am bagat in cuptor pentru 25 min, pana s-a rumenit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|