Musaca de post la Multicooker

Postat de AdyNA_RadU in Mancaruri de post
6 Dec 2014 | 8115 vizualizari
Musaca de post la Multicooker

Musaca de post rapida si foarte gustoasa.

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 3 morcovi
  • 3 cepe
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 lg margarina
  • 2 lg ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Am pus apa sa fiarba si am selectat BOIL.Cand apa a inceput sa fiarba am adaugat cartofii si morcovii taiati.Dupa 30 minute erau fierti.Am pus morcovii intr-un bol si cartofii intr-alt bol. Cartofii i-am pasat cu o lingura de margarina si putina sare si am facut un piure. Am spalat oala Multicooker, am sters-o de apa, am selectat FRY pentru 20 minute si am pus 2 linguri de ulei.Dupa 1 minut am adaugat ceapa tocata marunt.Cand ceapa a capatat culoarea aurie am adaugat si morcovul fiert si tocat marunt.Dupa 2-3 minute am adaugat si pasta de tomate, sare si piper.Am mai asteptat 2-3 minute si am adaugat in final patrunjelul tocat. Am pus compozitia intr-un vas, am spalat vasul Multicooker si am inceput sa ,,asamblez” musacaua.Am uns vasul cu putina margarina,apoi am pus un strat de piure, un strat din compozitia cu morcov , ceapa, pasta tomate .Am setat multicookerul pe modul BAKE pentru 20 minute.In final a iesit o musaca foarte gustoasa pe care am servit-o alaturi de sfecla rosie murata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de post la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sarmalele padurarului (de post)

Postat de Ksenya

Sarmalele padurarului (de post)

     Spalam bine frunzele de podbal in mai multe ape, le oparim in apa clocotita cu putina sare (mai putin de un minut) si le lasam la scurs. Daca aveti frunze puse la borcan...

Citeste continuarea

Pilaf cu leurda

Postat de MotanLaOale

Pilaf cu leurda

Ceapa se curata, se spala si se taie rondele cu partea verde cu tot. Ardeii se curata si se toaca marunt. Leurda se spala si se toaca marunt. Intr-o cratita se caleste ceapa in ulei 2-3...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.12.2014, 09:03
la 08.12.2014, 21:32
la 08.12.2014, 21:32
la 11.12.2014, 11:09

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking