Musaca din legume,cu carne de pui.

Postat de dicarmencitta1957 in Pui
1 Iun 2010 | 8068 vizualizari
Musaca din legume,cu carne de pui.

by dicarmencitta1957 Aceasta musaca este foarte buna si noua ne place foarte mult,deoarece este cu carne tocata din piept de pui.

Ingrediente

  • 1,500 gr carne de pui tocata.
  • 3 vinete.
  • 3 ardei capia rosu copt.
  • 10-12 cartofi de salata.
  • 1 pahar suc de rosii.
  • 1 ceasca de lapte.
  • 25 gr unt.
  • 2 sau 3 linguri de ulei de masline presat la rece.
  • 150 gr parmesan ras sau un cascaval mai tare.
  • condimente:sare,piper roz proaspat macinat,magia aromelor cu gust de gaina de la Knorr.

Mod de preparare

 Punem cartofii la fiert in apa cu putina sare.Vinetele le tai rondele si le presar cu sare pe ambele parti si le las sa-si lase acea zeama din ele,dupa care le pun pe un prosop de hartie absorbant.

Intre timp pregatim carnea tocata din piept de pui,amestecata cu condimentele ce le dorim,eu am pus magia aromelor cu gust de gaina,pentru ca nu are niciun pic de sare,sunt doar legume uscate.Calim carnea de pui in 2 sau 3 linguri de ulei de masline presat la rece,la urma punem 1 pahar de suc de rosii,ca sa se omogenizeze carnea,dupa care o dam deoparte.

Cartofii dupa ce au fiert eu ii clatesc cu apa rece ca sa pot sa-i curat de coaja.Cartofii curatati ii pisez cu o furculita si trecem la aranjarea preparatului intr-o tava de teflon.Punem un rand de cartofi pisati,un rand de vinete rondele,un rand de carne si asa pana sus,unde am pus ardei rosu capia copt.

Musacaua aceasta a fost foarte buna,ardeiul copt i-a dat o aroma super-gustoasa.Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca din legume,cu carne de pui." nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Musaca cu cartofi, vanata si dovlecel

Postat de nico_nico

Musaca cu cartofi, vanata si dovlecel

     Cartofii se pun la fiert in coaja. Cand s-au fiert, se curata de coaja si se taie felii. Vinetele si dovlecelul se curata de coaja, se taie felii si se prajesc putin in...

Citeste continuarea

Musaca din piept de pui cu legume la gratar ”asubana”

Postat de asubana

Musaca din piept de pui cu legume la gratar ”asubana”

Eu am facut pieptul pe lungime ca pentru gratar putin tras la tigaie semi facut ca restul se termina in cuptor , Vinetele taie-le in felii pe lungime.Presarati deasupra sare si lasati-le sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.06.2010, 13:23
o mancare foarte buna
la 01.06.2010, 13:40
Multumesc Rocsi,asa este.Baietii mei,erau terminati ieri de la mirosul din bucatarie si nu au avut rabdare sa se raceasca un pic si mi-au taiat musacaua repede de nu am mai putut sa o prezint cum ar trebui.Daca o lasam un pic mai mult ar fi iesit poza cum trebuie.
la 01.06.2010, 13:53
maaaaama ce bine arata
la 01.06.2010, 14:29
Excelent arat zici ca e picatata am si salvat reteta sa o teste, 5 furculite si de la mine
la 01.06.2010, 14:42
super buna reteta si aspectul deosebit de apetisant!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking