Ingrediente
- 500 g carne de porc(muschi)
- 500 g ciuperci champignons
- 1 ceapa
- 500 g smantana
- 1/2 pahar de vin alb
- o lingura faina alba
- 1 galbenus
- sare,piper
- patrunjel verde
- 1 catel de usturoi
Mod de preparare
Incingem tigaia cu putin ulei si un catel de usturoi. Spalam carnea, o taiem cubulete si o punem in tigaie la prajit, fara capac. Curatam si ceapa, o taiem si o adaugam peste carne. Lasam sa se inmoaie si ceapa putin si adaugam vinul, lasam sa se evapore. Cand vinul s-a evaporat punem apa....si lasam sa fiarba.
Curatam ciupercile, le spalam, le taiem in doua sau patru si o pregatim intr-o alta tigaie, pana scade tot lichidul. Pregatim smantana intr-un bol cu faina si galbenusul. Cand carnea s-a fiert si s-a evaporat toata apa, punem ciupercile, amestecam si mai lasam 5 minute. Adaugam smantana, punem sare, piper si patrunjel verde si mai lasam 5 minute.
Pofta Buna!!!!Sper sa va placa!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (7)
|