Muschi de porc in lapte

Postat de Alina26 in Porc
8 Apr 2013 | 5608 vizualizari
Muschi de porc in lapte

Ingrediente

  • 600 g muschi de porc
  • 1 ceapa
  • 800 ml lapte
  • 200 ml apa
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 1 pahar de vin alb

Mod de preparare

1. Punem o oala pe foc cu ulei de masline la incins.Curatam ceapa si o taiem in 4 si o punem sa se prajeasca.

2. Spalam bucata de carne,o saram,o piperam si o punem la prajit in oala,la foc rapid.O prajim pe toate partile.

3. Dupa ce s-a prajit bine adaugam paharul de vin si lasam sa se evapore.Intoarceti pe toate partile.Dupa aceeia adaugam laptele,apa si lasam sa fiarba cam 2 ore.Intoarceti din cand in cand.

4. Cand s-a fiert carnea,o scoatem si lasam sa scada laptele....trebuie sa devina branzos.Cand a scazut,aceasta o dam prin blander pana devine ca o crema.Potrivim de sare si piper.

5. Taiem carnea felii circa 1 cm si sosul obtinut il punem peste carne.

Serviti cald cu garnitura la placere si salata verde.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc in lapte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pancakes cu sunca si branza

Postat de rocsi_1612

Pancakes cu sunca si branza

Punem in blender ouale, laptele, uleiul si dam cateva pulsuri. Adaugam praful de copt, sare, piper, faina cernuta si busuiocul, pulsam din nou pana sunt amestecate toate ingredientele. Turnam...

Citeste continuarea

Rulada aperitiv cu omleta si aluat cu cartofi si branza

Postat de merisor67

Rulada aperitiv cu omleta si aluat cu cartofi si branza

Pentru aluat , amestecam piureul cu untul tinut la temperatura camerei si branza de vaci. Frecam ouale cu zaharul si putina sare, adaugam uleiul, laptele, apoi amestecam cele doua compozitii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.04.2013, 20:24
la 08.04.2013, 20:55
Interesanta reteta , nu am facut , doar pulpe de pui in lapte!!
la 08.04.2013, 21:01
buuun
la 08.04.2013, 21:08
cred ca iese fraged si bun
la 08.04.2013, 21:19
Nu am mai mancat dar suna bine

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking