Muschi de porc in sos de rosii cu usturoi la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de merisor67 in Slow Cooker
7 Sep 2015 | 4272 vizualizari
Muschi de porc in sos de rosii cu usturoi la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Ne place mult carnea de orice fel, preparata in sosuri, mai ales de rosii cu usturoi ca in cazul de fata. Si pentru ca am preparat-o la slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital, a iesit tare frageda si gustoasa. Nu cred ca este cazul sa va mai spun ca am devenit fan slow cooker Crock Pot 4,7 L, l-am tot slavit si in postarile anterioare si cred ca am sa-l slavesc de cate ori il folosesc. Reteta de fata este una simpla, taraneasca as putea spune, cu ingrediente putine si la indemana oricui.

Ingrediente

  • 1 kg muschi de porc
  • 50 gr unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare dupa gust
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • cimbru
  • busuioc
  • 2 foi dafin
  • 1 lingurita zahar
  • 500 gr rosii de gradina, bine coapte
  • 2 capatani micute, usturoi de gradina
  • 2 linguri piure de cartofi, pentru ingrosat sosul
  • 1 legatura patrunjel verde

Mod de preparare

Portionam carnea in cuburi mai mari.

Punem in vasul aparatului untul si uleiul, adaugam carnea si presaram peste ea, sare, piper, boia de ardei si busuioc.

Amestecam bine carnea cu untul, uleiul si condimentele, acoperim vasul cu capacul din dotare si conectam slow cooker-ul Crock-Pot  Digital 4,7 L la sursa de curent.

Setam programul HIGH pentru 3 ore.

Dupa doua ore, ridicam capacul si mai amestecam carnea din vas.

O si incercam sa ne dam seama daca timpul estimat este ok sau mai necesita prelungire.

Curatam usturoiul si il trecem prin presa.

Indepartam cotoarele si pielita de la rosii si le trecem prin robot.

Le adaugam peste usturoi, adaugam si un praf de busuioc uscat, putina sare, foile de dafin si le adaugam peste carnea din vas dupa expirarea celor 3 ore.

Setam din nou aparatul Crock-Pot pe modul LOW de data aceasta, pentru inca o ora.

Dupa deconectarea aparatului de la sursa de curent, eu am adaugat si doau linguri de piure de cartofi pentru a ingrosa sosul, apoi am presarat patrunjel verde, tocat.

Servim mancarea alaturi de muraturi sau diverse salate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc in sos de rosii cu usturoi la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (36)
Retete similare

Cotlet de porc la slow cooker Crock-Pot, servit cu 2 feluri de piure

Postat de mirela0911

Cotlet de porc la slow cooker Crock-Pot, servit cu 2 feluri de piure

In vasul slow cooker-ului Crock-Pot se toarna 2-3 lg ulei.  Se curata legumele si se spala. Morcovii, pastarnacul si patrunjelul se taie rondele. Se pun in vasul aparatului. Deasupra se...

Citeste continuarea

Negresa cu nuca si pere, la slow cooker Crock-Pot

Postat de gaby_d

Negresa cu nuca si pere, la slow cooker Crock-Pot

pregateste aparatul  slow cooker   Crock-Pot  Digital 4,7 l conectandu-l la sursa de curent. intr-un bol incapator pune zaharul impreuna cu gemul, cacaua si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.09.2015, 15:52
O mancare tare gustoasa!
la 07.09.2015, 16:04
Atunci eu nu mai fac de cina>.Imi place ce a facut crock-ul tau
la 07.09.2015, 16:06
un deliciu ma inscriu la o portie,poate 3)
la 07.09.2015, 16:10
O mancarica pe gustul meu!
la 07.09.2015, 16:11
Buni, te astept la masa

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking