Muschi de porc la tava

Postat de aliliana in Porc
3 Ian 2016 | 3401 vizualizari
Muschi de porc la tava

Ingrediente

  • 1,200 g muschi de porc
  • o lingurita unt
  • sare
  • o ceasca ulei
  • 2-3 foi dafin
  • un varf de lingurita de cimbru
  • 7-8 catei de usturoi
  • 7-10 boabe de piper
  • apa

Mod de preparare

Muschiul de porc se curata de pielite, grasime nefolositoare etc. Cu varful cutitului realizam niste,, copci" in care introducem cate un catel de usturoi, Ungem bine muschiul cu sare, unt, cimbru. Intr-o tigaie punem putin ulei la incins. Cand este gata, punem carnea. Lasam carnea cate 2-3 minute pe fiecare parte pana face o crusta. Transferam carnea intr-o tava, adaugam uleiul din tigaie peste carne in tava, punem foi de dafin , piper boabe, cativa catei de usturoi, putin ulei ( daca mai este nevoie) si apa. Pret  de o ceasca si jumatate ( cca 200 ml). Daca vi se pare mult,puneti mai putina. Am introdus tava la cuptor si am lasat-o 15 minute, dupa care scoatem carnea si o rasucim putin, avand grija sa o stropim cu sucul din tava. Mai lasam si tava la cuptor pentru 30-de minute si oprim aragazul. 

Se taie felii si se serveste dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Muschiulet de porc, la tava

Postat de Ina

Muschiulet de porc, la tava

Asezam muschiuletii intregi in tava de copt si-i stropim cu ulei de masline.  Preparam baitul amestecand ingredientele intr-un castronel. Cu emulsia obtinuta ungem muschiuletii pe toate...

Citeste continuarea

Rulada din carne de porc

Postat de Pungasa_Rogue

Rulada din carne de porc

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Muschiul de porc se taie astfel incat sa devina cat mai amplu si se bate cu ciocanul.  Carnea se taie in bucatele si se da prin robot...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.01.2016, 21:06
bun bun
la 03.01.2016, 21:11
Ce da legume...
la 03.01.2016, 21:11
Vladimir
la 03.01.2016, 21:11
Cleme, tie nu-ti plac legumele astea
la 03.01.2016, 21:18
No, am asa o jena.....

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking