Muschi de porc si cartofi la cuptor cu Greek yoghurt

Postat de Cristina82 in Porc
8 Mar 2018 | 2289 vizualizari
Muschi de porc si cartofi la cuptor cu Greek yoghurt

Ingredientul secret este mereu "iubirea "! Dragostea de a gati si iubirea de a servi!

Ingrediente

  • Muschi de porc afumat
  • Slanina de porc cu sunca (de casa)
  • 8 cartofi
  • 4 linguri ulei
  • Boia de ardei dulce (cantitate dupa preferinta)
  • Boia de ardei iute(cantitate dupa preferinta)
  • 2 lingurite de piper negru macinat
  • 1 ceapa
  • Cimbru (cantitate dupa preferinta)
  • Greek yoghurt
  • Sare

Mod de preparare

Asezam slanina intr-o tava rotunda, pe marginile tavei, muschiul il taiem felii si il asezam pe centrul tavei.

Condimentam muschiul si slanina cu piper si cimbru.
Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete mai mari.

Ii punem intr-un bol mai mare si condimentam cu ulei, piper, boia dulce&iute, are si cimbru.

Cartofii ii asezam peste muschiul de porc si ceapa taiata felii peste tot.

Invelim tava cu folie de aluminiu, apoi punem in cuptorul preincalzit la 240 de grade C, timp de 30 de minute.

Dupa 30 de minute descoperim tava si lasam inca 5-7 minute pentru a se rumeni frumos la 200 de grade C. (Slanina la noi de obicei nu se mananca, am pus-o doar ca sa dea gust preparatului).
La ornat am pus iaurt natural ( Greek yoghurt), ardei rosu murat si frunze de patrunjel.

Pofta buna si ne vedem la reteta urmatoare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc si cartofi la cuptor cu Greek yoghurt" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rasol de porc cu varza dulce, in sos de rosii

Postat de vasimur

Rasol de porc cu varza dulce, in sos de rosii

Spălăm bine rasolul și-l punem la fiert, într-o oală sub presiune, împreună cu foile de dafin, 1-2 căței de usturoi, boabele de piper, crenguța de cimbru uscat și apă...

Citeste continuarea

Galuste din cartofi cu ragu de porc dulce-picant

Postat de simona72

Galuste din cartofi cu ragu de porc dulce-picant

Pentru ragu: carnea de porc, se spala, se lasa sa se zvante, se taie cuburi si se toaca la masina de carne sau la un robot de bucatarie. Se pune intr-o tigaie incapatoare(eu am folosit un wok)...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.03.2018, 23:03
Foarte bun!
la 08.03.2018, 23:13
la 08.03.2018, 23:24
Yami!
la 08.03.2018, 23:32
Va multumesc! 🤗
la 08.03.2018, 23:54

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking