Muschi de porc Wellington

Postat de simona72 in Porc
3 Ian 2019 | 8541 vizualizari

Reteta de Beef Wellington este de fapt reteta clasica care se face cu muschi de vita. Am pastrat celelalte ingrediente din reteta si am inlocuit muschiul de vita cu cel de porc. Nu este o reteta greu de realizat, dar este pretentioasa. Cu putina indemanare si rabdare putem sa aducem pe masa un meniu grozav pentru zile de sarbatoare, dar si pentru o masa speciala de duminica. Pentru a fragezii si mai tare muschiul, l-am tinut 36 ore in saramura. Se poate sarii peste aceasta procedura daca nu aveti timpul necesar. In rest aveti nevoie de un aluat foietaj cumparat din comert, felii subtiri de prosciuto, ciuperci (eu am folosit hribi pentru aroma). Ca si garnitura am preferat cartofi Byron, piure din brocoli si sos de vin rosu.

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 04.01.2019, 18:26

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking