Muşchi fraged de viţel cu ceapă verde şi saute de salată verde preparate in vas Zepter

Postat de Bucataras in Vita
26 Noi 2012 | 6258 vizualizari
Muşchi fraged de viţel cu ceapă verde şi saute de salată verde preparate in vas Zepter

O reteta de Muşchi fraged de viţel cu ceapă verde şi saute de salată verde preparata usor in vas Zepter

Ingrediente

  • 4 muşchi fragezi de viţel, fiecare cântărind cam 220 g

  • 2 legături de ceapă verde

  • 3 roşii, decojite, fără seminţe şi tăiate în patru

  • 4 salate verzi mici

  • 8 căţei de usturoi decojiţi

  • sare fină

  • piper negru zdrobit

  • ulei de măsline 

Mod de preparare

Îndepărtaţi cotorul salatei şi frunzele exterioare, apoi spălaţi şi uscaţi frunzele cu grijă.

Încălziţi un vas Zepter până când termocontrolul arata culoarea roşie. Reduceţi focul la minim.

Frigeţi muşchiul de de vită până când devine rumen pe ambele părţi. Adăugaţi căţeii de usturoi şi ceapa verde.

Căliţi salata verde, scurgând-o de apă pe cât de mult posibil.

Apoi, adăugaţi roşiile, acoperiţi vasul şi lăsaţi să fiarbă la foc extrem de mic aproximativ 15 minute.

Chiar înainte de momentul servirii, puteţi adăuga puţin piper măcinat mare, câteva cristale de sare fină, precum şi puţin ulei de măsline.

Reteta advertorial Zepter

Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchi fraged de viţel cu ceapă verde şi saute de salată verde preparate in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Friptura de vitel la Multicooker

Postat de merisor67

Friptura de vitel la Multicooker

Feliem carnea de vitel si batem feliile putin cu ciocanul de snitele, api le saram si condimentam( eu am avut condimente pentru barbeque). Taiem ceapa solzisori, iar morcovul il feliem pe...

Citeste continuarea

Rasol de vita cu morcovi la cuptor in sos de bere neagra

Postat de simona72

Rasol de vita cu morcovi la cuptor in sos de bere neagra

Rasolul de vita se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie mare, eu am folosit un wok, se pun 2 linguri ulei de masline. Cand uleiul s-a incins se pune rasolul si se prajeste pe toate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.11.2012, 23:21
bun bun
la 26.11.2012, 23:23
foarte bun pt maine la pranz
la 26.11.2012, 23:23
Wow...cat de bine arata si cat de bun trebuie sa fie
la 26.11.2012, 23:24
arata extraordinar!
la 26.11.2012, 23:28
carnea a devenit frageda, arata fff bine,,,,hmmmm ce arome perfecte

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking