Muschiulet de porc cu bere si fasole verde

Postat de ctlina in Porc
6 Iun 2022 | 4856 vizualizari
Muschiulet de porc cu bere si fasole verde

O reteta simpla si gustoasa , va fi pe placul tuturor. https://www.blogulluicatalina.com/2022/03/muschiulet-de-porc-cu-bere-si-fasole.html

Ingrediente

  • 600 g muschiulet de porc
  • 2 linguri ulei de rapita
  • 1 catel de usturoi
  • 2 cepe verzi
  • 1 ardei rosu
  • 200 ml de bere
  • sare, piper
  • 1 foaie de dafin
  • 2 linguri sos concentrat de rosii
  • 1 lingura amidon de porumb
  • cimbru uscat
  • 350 g fasole verde
  • patrunjel proaspat

Mod de preparare

Curățați ceapa și cățeii de usturoi. Tocați mărunt ceapa și usturoiul. 

Într-o caserolă se încălzește uleiul. Adaugam ceapa, usturoiul si muschiuletul taiat bucati.
Prăjiți totul timp de aproximativ 10 minute. 

Tăiați ardeiul gras în bucăți și adăugați-l la carne. Sotați împreună și amestecați. 

Se toarnă berea, se adaugă cimbrul uscat, foaia de dafin, fasolea verde, concentratul de roșii. sare si piper.

Acoperim si lasam sa fiarba 25-35 de minute. 

Verificați fasolea dacă este fiarta. 

Adăugați amidonul de porumb și amestecați - il puteti dilua in 2  linguri de apa sau de sos.

Puneti bucatile de carne in caserola si gatiti inca 10-15 minute. Sosul se va ingrosa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu bere si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascaval

Postat de RODIMUR

Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascaval

Mai întâi se fac chifteluțele, chiar cu o zi înainte.  Ceapa se curăță, se spală, se taie mărunt și se călește ușor, până devine ca sticla, după care se...

Citeste continuarea

Escalop de porc cu ciuperci brune

Postat de mirela0911

Escalop de porc cu ciuperci brune

Se spala carnea apoi se taie in felii (mi-au iesit 9 felii) si se bat usor cu ciocanul. Se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti. Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Se pun...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.06.2022, 02:42
la 07.06.2022, 09:18
la 07.06.2022, 10:16
Bun...
la 08.06.2022, 16:20
la 09.06.2022, 00:09
Ce buun !!! Totusi la sosul de bere as fi pus un carbohidrat adevarat
:">

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking