Ingrediente
- 600 g muschiulet de porc
- 2 linguri ulei de rapita
- 1 catel de usturoi
- 2 cepe verzi
- 1 ardei rosu
- 200 ml de bere
- sare, piper
- 1 foaie de dafin
- 2 linguri sos concentrat de rosii
- 1 lingura amidon de porumb
- cimbru uscat
- 350 g fasole verde
- patrunjel proaspat
Mod de preparare
Curățați ceapa și cățeii de usturoi. Tocați mărunt ceapa și usturoiul.
Într-o caserolă se încălzește uleiul. Adaugam ceapa, usturoiul si muschiuletul taiat bucati.
Prăjiți totul timp de aproximativ 10 minute.
Tăiați ardeiul gras în bucăți și adăugați-l la carne. Sotați împreună și amestecați.
Se toarnă berea, se adaugă cimbrul uscat, foaia de dafin, fasolea verde, concentratul de roșii. sare si piper.
Acoperim si lasam sa fiarba 25-35 de minute.
Verificați fasolea dacă este fiarta.
Adăugați amidonul de porumb și amestecați - il puteti dilua in 2 linguri de apa sau de sos.
Puneti bucatile de carne in caserola si gatiti inca 10-15 minute. Sosul se va ingrosa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu bere si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|