Ruladă din muşchiuleţ de porc

Postat de diaconta in Porc
18 Apr 2015 | 6054 vizualizari
Ruladă din muşchiuleţ de porc

O ruladă foarte arătoasă dar şi foarte gustoasă,care arată foarte bine pe masă ,mai ales dacă este o masă mai festivă sau o sărbătoare. Noi am avut-o pe masa de Paşti alături de alte gustări,dar poate fi şi fel de bază alături de o garnitură. Chiar dacă arată atât de bine,se pregăteşte foarte uşor. Eu am avut un muşchiuleţ de porc destul de mare,dar foarte fraged. Să aveţi parte de Sărbători cu bucurie şi pace în suflete!

Ingrediente

  • 1 muşchiuleţ de porc (cam 800 g a avut cel folosit de mine)
  • 200 g carne de porc tocata
  • 250 g ciuperci din conserva
  • 7 oua prepeliţă
  • 2 oua
  • 50 g cascaval
  • Patrunjel si marar verde
  • 4 fire ceapa verde
  • Ulei
  • Sare,piper,boia
  • Fulgi de chilli
  • Pudra de rozmarin
  • Usturoi granulat

Mod de preparare

Muschiuletul de porc l-am taiat si l-am desfacut,astfel încât sa obtin o „foaie” care poate fi umpluta.

Nu am facut poza la aceasta etapa,dar am început facând o crestatura pe lungimea muschiuletului, apoi m-am dus cu taietura circular, astfel încât sa nu ramâna felia de carne foarte groasa dar nici sa n-o strapungem.

Daca torusi se întâmpla sa strapungem carnea, nu este nici o tragedie.

Am acoperit carnea cu o folie si am batut cu ciocanul pentru snitele, astfel încât sa întind cât mai mult felia de carne.

Am condimentat bine carnea, am rulat si am lasat-o la frigider o ora.

Intre timp am tocat si condimentat carnea pentru umplut, am fiert si curatat ouale de prepeliţă,am taiat  ciupercile dar nu foarte marunt.

Am taiat ceapa verde si am calit-o în putin ulei împreuna cu ciupercile.

Am luat de pe foc, am adaugat carnea tocata, ouale batute, cascavalul razuit si verdeata.

Am scos carnea, am desfacut-o, am pus deasupra umplutura,ouale de prepeliţă, am rulat, am fixat-o cu 3 betisoare de frigarui si am pus-o în tava în care am pus putin ulei si apa.

Am pus la cuptor si am lasat pâna când carnea s-a rumenit  si a fost suficient de „patrunsa”.

Timpul de coacere depinde de marimea bucatii de carne si de cuptor,eu am lasat-o cam o ora si jumatate.

Se feliaza când s-a racit bine.

 

Să aveţi poftă !!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă din muşchiuleţ de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada din muschiulet de porc

Postat de corina241

Rulada din muschiulet de porc

muschiuletul de porc a fost taiat pe lungime si desfacut astfel incat am obtinut o fasie de vreo30 cm latime ci tot cam atat lungime pe care am batut-o putin apoi i-am adaugat un strat subtire si...

Citeste continuarea

Rulada din muschiulet de porc

Postat de GeorgianaGrigorescu

Rulada din muschiulet de porc

Mai intai, pregatim omleta din cele 4 oua. Adaugam condimente dupa gust si mozzarella. Eu am pus vegeta si boia dulce. Taiem muschiuletul de porc, astfel incat sa obtinem o bucata intreaga si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.04.2015, 20:32
ce bine arata
la 18.04.2015, 20:52
la 18.04.2015, 20:53
la 18.04.2015, 20:57
super bine mai arata!
la 18.04.2015, 21:01
Cred că a fost foarte bună!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking