Muschiulet de porc cu chipsuri de cartofi, sos de piper verde si salata cu dresing de mustar

Postat de luminitzaschiau in Porc
28 Mar 2015 | 3927 vizualizari
Muschiulet de porc cu chipsuri de cartofi, sos de piper verde si salata cu dresing de mustar

Ingrediente

  • 1 buc muschiulet de porc
  • 3 cartofi
  • 10 g piper verde
  • 10 ml coniac
  • 20 ml vin alb
  • 1 lingurita
  • 150 ml smantana
  • 100 g salata rucola
  • 3 foi salata iceberg
  • 10 rosii cherry
  • 1 castravete
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita mustar
  • 3 lg ulei masline
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin alb

Mod de preparare

Muschiuletul de porc se condimenteaza cu sare si piper si se pune intr-o tigaie antiaderenta si se prajeste putin pe fiecare parte dupa care se pune intr-un vas de ceramica, se adauga 100 ml vin alb si se da la cuptor pentru 15 min.

Curatam cartofii si ii feliem subtire si ii prajim intr-o tigaie in care punem foarte putin ulei. Feliile de cartofi se prajesc pe rand fara sa se suprapuna in tigaie. Se scot pe hartie absorbanta.

Pentru sos punem boabele de piper verde in coniac si in 20 ml vin pe foc pana cand scade lichidul aproape de tot. Adaugam o lingurita de mustar si smantana si lasam sa fierba 3 min.

Salata se spala bine se taie potrivit , rosiile le taiem in 4 si castravete felii subtiri si facem dresing din 2 lg zeama de lamaie , 1 lingurita mustar si uleiul de masline. Adaugam dresingul numai inaite de servire.

Pentru a monta farfuria punem 2-5 felii de cartofi peste care punem 3 felii din muschiulet si peste turnam 2 linguri de sos. Salata dupa ce se amesteca bine cu dresingul se pune pe farfurie langa preparat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu chipsuri de cartofi, sos de piper verde si salata cu dresing de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi in straturi cu ciuperci si carnat picant

Postat de katty

Cartofi in straturi cu ciuperci si carnat picant

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare. Cand cartofii sunt moi, scurgem apa, adaugam untul, putin piper macinat si 1 lingura cascaval ras si ii sfaramam. In...

Citeste continuarea

Ruladă din muşchiuleţ de porc

Postat de diaconta

Ruladă din muşchiuleţ de porc

Muschiuletul de porc l-am taiat si l-am desfacut,astfel încât sa obtin o „foaie” care poate fi umpluta. Nu am facut poza la aceasta etapa,dar am început...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.03.2015, 12:14
la 29.03.2015, 12:35
Ce bine arata!
la 29.03.2015, 12:55
bun bun
la 29.03.2015, 13:54
ce pofta miai facut mmm
la 29.03.2015, 15:11
foarte bun!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking