Ingrediente
- 1 bucata muschiulet de porc
- 1-2 linguri alune
- ulei de masline
- sos de soia
- 1 catel de usturoi
- 50 ml vin alb
- vegeta/piper/peperoncino/ghimbir
- frunze de busuioc
Mod de preparare
Muschiuletul de porc se curata de pielite, se taie in doua, se stropeste cu ulei pe ambele parti, se condimenteaza si se pune sos de soia deasupra.
Catelul de usturoi se curata si se taie felii.
Muschiul de porc se pune intr-o tava de ceramica,se pune vinul alb,deasupra punem usturoiul taiat felii si cateva frunze de busuioc proaspete.
Se pune in tava putina apa.
Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 60 minute.
Se ia folia si se lasa pana cand se rumeneste deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu sos de soia si crusta de alune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|