Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

Postat de rocsi_1612 in Porc
6 Dec 2016 | 4389 vizualizari

Mi-am dorit sa fac niste rulouri cu carne si foietaj, mi-am dorit sa le combin cu un sos si a iesit ceva foarte bun. Am preferat muschiuletul fraged de porc pentru ca se face repede si mie una, imi place mult. Il puteti pregati pentru o masa in familie, cand aveti musafiri si sigur nu o sa dati gres.

Inapoi la reteta

Comentarii (31)

la 26.12.2016, 20:59

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking