Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

Postat de rocsi_1612 in Porc
6 Dec 2016 | 4398 vizualizari

Mi-am dorit sa fac niste rulouri cu carne si foietaj, mi-am dorit sa le combin cu un sos si a iesit ceva foarte bun. Am preferat muschiuletul fraged de porc pentru ca se face repede si mie una, imi place mult. Il puteti pregati pentru o masa in familie, cand aveti musafiri si sigur nu o sa dati gres.

Inapoi la reteta

Comentarii (31)

la 07.12.2016, 20:28
Ksenya, Vladimir, va multumesc
la 08.12.2016, 01:30
Delicios
la 08.12.2016, 09:20
la 08.12.2016, 10:39
Ce bunatate!!
la 08.12.2016, 14:03
Immmmmmm......divin!
la 08.12.2016, 16:58
foarte bun perfect atat ptr pranz cat si ptr cina.
la 08.12.2016, 17:59
Super!
la 08.12.2016, 19:29
ce bunatate
la 08.12.2016, 19:47
la 08.12.2016, 20:18
Va multumesc tare mult pentru aprecieri!
la 08.12.2016, 20:38
Arata grozav! Sigur gustul e pe masura!
la 09.12.2016, 07:40
Super!
la 09.12.2016, 08:53
Arata minunat!
la 09.12.2016, 21:01
Va multumesc mult si chiar va recomand reteta!
la 11.12.2016, 14:45
super bun si arata tare bine!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking