Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

Postat de rocsi_1612 in Porc
6 Dec 2016 | 4398 vizualizari

Mi-am dorit sa fac niste rulouri cu carne si foietaj, mi-am dorit sa le combin cu un sos si a iesit ceva foarte bun. Am preferat muschiuletul fraged de porc pentru ca se face repede si mie una, imi place mult. Il puteti pregati pentru o masa in familie, cand aveti musafiri si sigur nu o sa dati gres.

Inapoi la reteta

Comentarii (31)

la 06.12.2016, 20:22
Prezent, imi place, deci nu refuz, nu carcotesc....
la 06.12.2016, 20:25
ce bunătate ai făcut!
la 06.12.2016, 20:40
Asa te vreau Cleme
la 06.12.2016, 20:41
Multumesc mult, Buni
la 06.12.2016, 20:49
Stai bland, ca nu ma tine mult....
la 06.12.2016, 20:50
WOWWW ce combinatie faina
Bravo Rocsi
la 06.12.2016, 20:57
Cleme, dar nici nu ma gandeam eu la asa ceva ))) Maine ti se nazare tie ceva ))
la 06.12.2016, 20:57
Dia, multumesc tare mult
la 06.12.2016, 22:00
Tare bun!
la 06.12.2016, 22:00
Yamyyy, arata intr-un mare fel!
la 07.12.2016, 08:37
un adevarat rasfat!
la 07.12.2016, 09:40
ooo ce reteta faina ne-ai adus , tare buna
la 07.12.2016, 10:24
Va multumesc mult!
la 07.12.2016, 10:38
imi place!
la 07.12.2016, 15:16
bun bun

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking