Muschiulet file - mezel
Postat de ANCA in Mezel de casa 23 Ian 2010 | 28068 vizualizari
Va propun o reteta in serial:))
De cand a postat Anisoara reteta, numai cu gandul la mezelul asta am fost, asa ca azi i-a sosit ceasul! Aceasta este reteta dupa care vom prepara minunea http://www.bucataras.ro/retete/3421/platou-asortat-cu-pastrama-de-casa.html, adaptata nitel dupa gustul personal si ce am gasit in magazin..
O descriu pe faze de preparare, sunt tare curioasa cum va iesi in final:)..dar sper sa se ridice la nivelul retetei Anisoarei, care mi se pare minunata!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (49)
la 26.01.2010, 09:49
te urmaresc cu atentie , astept produsul finit . cred ca si la mine ii suna ceasul la reteta asta .
la 26.01.2010, 09:51
Abia astept produsu finit.Am pus si eu un muschi la marinat ieri .
la 26.01.2010, 14:43
noi am decis sa finalizam capodopera maine, ca 48 de ore vor fi diseara, plus inca 12 de la noi, o sa iasa marinata numa buna
la 27.01.2010, 10:19
l-am bagat la cuptor si miroase a vin in casa, de-mi ploua-n gura!
la 27.01.2010, 10:39
eu l-am scos ,l-am presat ,am gustat ,e f gustos ,foarte fraged ,dar nu aduce cu un mezel .Seamana cu o friptura pe care o pregatesc eu dupa o reteta a lui J.Oliver o s-o postez odata .
la 27.01.2010, 10:47
Ana, dar nu l-ai lasat cam putin la marinat?parca ai grabit nitel procesul..sa stii ca si sotul meu zicea la fel, ca iese de fapt, un fel de friptura...una peste alta, noi mezel ii zicem, si-l vom face sandwich dimineata!..astept sa apara Oana, sa puna ea completarile la reteta ca nu ma mai lasa sa completez..
la 27.01.2010, 10:51
L-am lasat 48 de ore .Merge ca sandwich .
la 27.01.2010, 11:57
Poate nu vii cu senvis la mine!
la 28.01.2010, 13:02
Ancuto, unde-i senvisul meu? ca nu mai pot de foame!!
la 28.01.2010, 18:46
vineee
la 28.01.2010, 19:40
Impresii: este extrem de gustos, are consistenta de mezel, f fraged, aromat, se topeste in gura!daca ar putea fi si nitel afumat, ar fi bestial! intr-adevar, aduce mai mult a friptura, dar vedeti si voi cum arata, se poate felia, si clar e o alternativa muuult mai sanatoasa la ce exista in comert. Dar scuuumpa.. muschiul de vitel costa o caruta de bani...
la 28.01.2010, 19:50
anca arata de nu am cuviinte.
sa il savurati linistiti
si eu m-am gandit ca e scump cand am vazut reteta .
la 28.01.2010, 19:59
imi ploua-n gura... si e o ora tarzie pt a papa vai, ce pofta mi-ai facut
la 28.01.2010, 20:14
bravo, ancutza, clar asta e solutia mai sanatoasa, decit mezelurile din oras
la 28.01.2010, 20:16
Ancuta, merita din plin! Sa stii ca o sa fac si eu!!!! foarte bine arata! Vlad mereu imi cere senvisuri calde si pun cascaval si neaparat un file...ceva...este mult mai sanatos ce-ai facut tu! Nota 10 Dar de unde sa iau eu untura???? Aa, stiu: daca iau o bucata de slanina si o topesc eu, merge??Cand merg la macelarie iau sigur!!
COMENTEAZA