Mustata bunicului

Postat de lili in Mancaruri cu carne
21 Iul 2011 | 3795 vizualizari
Mustata bunicului

O mancare rapida si foarte buna. Reteta am citit-o pe un site rusesc.

Ingrediente

  • -1 kg carne tocata (de porc, vita, sau amestec)
  • - un pachet de spaghete
  • - 2 oua
  • -2 linguri de faina
  • - sare, piper
  • - o ceapa
  • Pentru sos:
  • - 2 ardei
  • - 2 cepe
  • - o rosie
  • -2-3 catei de usturoi
  • -o legatura patrunjel
  • - sare, piper, busuioc

Mod de preparare

Tocatura, ouale, sarea, piperul, faina si o ceapa tocata marunt le amestecam bine pana obtinem o pasta de carne omogena.

Spaghetele le rupem in doua. Din tocatura facem placintele mici si la mijloc punem cateva spaghete. Infasuram tocatura in jurul lor astfel incat la captete sa fie spaghetele .

Sosul il pregatim astfel: Legumele le taiem marunt si le punem la calit. Adaugam apa si condimentele. La final adaugam "mustatile" cu grija sa nu se atinga intre ele si verdeata tocata marunt. Lasam sa fiarba cca. 20 minute. Daca ne ramane tocatura  putem umple si cateva legume.Eu am umplut cativa ardei.

Pofta buna!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mustata bunicului" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Friptura cu vitel rulat , porc si cartofi

Postat de mihaelar63

Friptura cu vitel rulat , porc si  cartofi

Cartofii se curata , se spala , se taie bucati mari, se sareaza  si se pun in tava. Turnati in tava o cana cu apa . Bucata de vitel se bate bine cu batatorul de snitele si se unge cu...

Citeste continuarea

Escalop de caprior cu coniac

Postat de mihaelar63

Escalop de caprior cu coniac

Carnea de vanat fiind rosie, am lasat-o in apa rece cam 2 ore . Am scos carnea de caprior din apa si am tamponat sa se usuce putin. Carnea se taie in felii subtiri si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.07.2011, 22:32
la 21.07.2011, 22:37
ce reteta draguta! mustacioara asta e gustoasa! - uite o propozitie pe care nu credeam ca o sa o spun vreodata
la 21.07.2011, 22:41
la 21.07.2011, 22:43
foarte interesant si cred cai foarte buna mustacioara asta!!!!!!
la 22.07.2011, 08:29
Mustacioara bunicului ???
Pai e grozava Lili

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking